Descobreix totes les possibilitats d’educació virtual que posem al vostre abast. Mai abans, de la mà d’experts, s’havia pogut veure d’aquesta manera la vida dels ximpanzés a un centre de rescat.

El Pla Estratègic de la ONU per a la Diversitat Biològica 2011-2020 estableix que l’any 2020 com a data límit, les persones tindrien consciència del valor de la diversitat biològica i dels passos que es poden seguir per a la seva conservació i utilització sostenible. Aquest termini ja ha vençut i aquest primer objectiu encara no s’ha aconseguit.

 

Els primats, espècies bandera per a la conservació

Gràcies a la seva popularitat i a l’estatus insígnia per problemes de conservació més amplis, els grans simis poden resultar un dels conductes educatius més eficaços per a la societat.

L’educació del públic i el canvi d’actituds relacionades amb l’ecologia, la biodiversitat i la conservació són uns dels papers més rellevants d’entitats com Fundació MONA. En aquest sentit, els santuaris tenen un paper primari en la conservació i poden participar activament en la investigació i l’educació de la societat.

Així, per ampliar l’efecte de les nostres accions educatives, ara us oferim un nou canal educatiu a través de l’educació en línia.

 

Com?

Gràcies a un sistema de càmeres FullHD i a un software de realització d’imatges, podem emetre amb gran qualitat i en directe, mostrant les imatges i comportaments dels nostres primats rescatats.

D’aquesta manera, aquest projecte virtual ens permet eliminar totes les barreres geogràfiques i oferir un projecte educatiu global sense restriccions, únic fins al moment.

A qui van dirigides?

Estudiants de primària i secundària

L’Hora de l’Expert, l’eix central de les noves activitats virtuals

Sessions interactives d’una hora amb l’expert de MONA, amb imatges en directe dels ximpanzés i recursos multimèdia. Són sessions adaptades per treballar les diferents propostes de contingut.

Es busca la interacció i la participació de l’alumnat, una experiència dinàmica alhora que educativa. Pot connectar-se tota la classe junta o cada alumne des del seu ordinador, des de l’aula o des de casa.

Campus Virtual

Per aprofundir en les temàtiques de les diferents propostes de «L’hora de l’Expert«, s’ha creat un campus virtual. Allà els docents tindreu accés a activitats addicionals adaptades a les etapes de l’educació reglada, partint de la pedagogia i en base al desenvolupament curricular estipulat per a cada curs.

A través d’aquest Campus Virtual, posem a disposició del professorat activitats per preparar el tema abans de “L’Hora de l’Expert”, i activitats per fer a posteriori,  que us ajudaran a assolir i consolidar i consolidar així tots els aprenentatges.

Quins continguts treballem?

Les activitats es basen en continguts inclosos dins del currículum oficial de les assignatures:

  • Ciències Naturals
  • Geografia i Història
  • Cultura i Valors
  • Tecnologia

Visita el nostre campus online

Si ets docent i estàs interessat/ada a fer una reserva, o tens cap pregunta, no dubtis en contactar-nos.

Contacte: mona3@fundaciomona.org