Visita per a nens i nenes de 12 a 16 anys

Des de MonaEduca oferim diversos tallers adaptats a l’edat dels participants, basant-nos en la pedagogia específica de cada grup, adequant la metodologia i les tècniques utilitzades. La nostra finalitat és promocionar valors propers a la conservació del medi natural i el coneixement dels primats, així com el foment d’un esperit crític cap a les accions quotidianes que afecten la diversitat i benestar d’altres espècies del nostre Ordre animal.

Activitats educatives

Xerrada + Taller «Som arqueòlegs» + visita a les instal•lacions ( 12 a 16 anys)

A través d’una xerrada introductòria a càrrec de l’educador, es situa als nens i nenes a la Fundació (origen, funció i el dia a dia al Centre) per a després aprofundir en aspectes relacionats amb les característiques dels primats així com del seu comportament en el seu hàbitat natural. Per concloure, s’explicaran les raons principals que afecten a la seva conservació.

 

L’activitat proposada és el taller «Som Arqueòlegs». Fundació Mona disposa d’una excavació simulada amb l’objectiu d’apropar els infants a la realitat física d’un jaciment paleontològic i fomentar l’aprenentatge participatiu i actiu a partir de la pràctica i el treball grupal.

 

Objectius:

  • Aprendre els mètodes i les tècniques de la paleontologia, tant en el treball de camp com en el laboratori.
  • Conèixer els principals tipus d’informació que les paleontòlogues i els paleontòlegs recuperen dels jaciments per reconstruir la història natural en general, i la dels primats en particular.
  • Valorar la importància del mètode científic per construir coneixement.

 

Contacte:

Departament d’Educació de Fundació MONA
Email: monaeduca@fundaciomona.org
Tel: 629 354 301 (David)